Transport af maskiner

Hos L.K. Skovservice tilbyder vi transport af maskiner. Vi dækker hele området omkring Skanderborg, Silkeborg og Horsens. Transport af maskiner kan være et omfattende projekt, og der er mange elementer, der skal gå op i en højere enhed. Hos L.K. Skovservice du altid garanteret en professionel service, hvor kvaliteten og sikkerheden er i højsædet. I vores arbejde er vi meget opmærksomme på, at transport af meget tunge enheder kræver grundig omtanke og planlægning. Vi udfører alle former for opgaver inden for blokvognskørsel til både private kunder og erhvervskunder. Uanset hvilken opgave du står over for, så er vi er klar til at hjælpe dig.

Sikker blokvognskørsel

Har du en opgave, som giver dig udfordringer? Hos L.K. Skovservice står vi altid klar til at tage en snak, så vi finder den bedste løsning til dig. Vores medarbejdere udfører arbejdet i samråd med dig, så du får en grundig, sikker og professionel blokvognskørsel. Hos L.K. Skovservice møder du blokvognschauffører med mange års erfaring og de nødvendige kompetencer, som danner grobund for, at vores kunder får en sikker og god oplevelse. Vi lægger en stor ære i at servicere vores kunder bedst muligt og tilbyde løsninger, som passer til den pågældende transportopgave.

Få et uforpligtende tilbud på blokvognstransport

Hvis du ønsker yderligere information om vores blokvognskørsel, så er du altid velkommen til at tage kontakt på telefonnummer 40 18 44 81 eller send en mail til lkskovservice@mail.tele.dk. Her på vores hjemmeside har du også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vi kan give dig et gratis og uforpligtende tilbud.

​Firma

L.K. Skovservice

CVR: 13883130

Adresse

Engetvedvej 3

8653 Them

​Kontakt