Stubfræsning og rodfræsning efter store og små træer

Er det blevet tid til stubfræsning? Hos L.K. Skovservice udfører vi stub- og rodfræsning for private og erhverv. Vi klarer både små og store opgaver i blandt andet Silkeborg og Herning samt andre steder i Midtjylland.​

Vi råder over både små og store stubfræsere

​Vi tilbyder stubfræsning med en stor traktormonteret stubfræser. Vi tilbyder også fræsning af stubbe med små stubfræsere i mindre haver og lignende. Derudover tilbyder vi rodfræsning, hvis rødderne skal med. Det kan også være rødder, som ikke blev fjernet ved en tidligere fræsning af træstub.

Vi har en komplet opdateret maskinpark, og vi har endvidere et stort netværk af kompetente samarbejdspartnere, som vi kan trække på ved store skoventreprise-opgaver.

Vi er naturligvis medlem af Dansk Skoventreprenør Forening, og du kan altid regne med, at en aftale er en aftale, når du benytter os. Samtidig kan du regne med, at vi ikke går på kompromis med hverken kvalitet eller sikkerhed.

Hvad koster stubfræsning?

Vores priser for stubfræsning afhænger dels af stubbens størrelse og dels af omgivelserne. Vi har altid fokus på sikkerhed og på at ødelægge så lidt som muligt. 

Vi tilbyder råd og vejledning, før du beslutter dig, for eksempel hvis du er usikker på, om vi også skal fjerne rødderne.

Få et uforpligtende tilbud på fjernelse af træstub

​Kontakt os gerne, hvis du vil vide mere, og hvis du ønsker et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for fjernelse af træstub. 

Du kan ringe til os på telefon 40 18 44 81 eller skrive en e-mail til lkskovservice@mail.tele.dk.

Du er velkommen til at kontakte os

Du er altid velkommen til at kontakte os via nedendstående kontaktformular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

​Kristians Entreprenørservice ApS

​CVR: 41202564

Adresse: 

​​Engetvedvej 3, 8653 Them

Kontakt os​

Kontakt Kristian: 30 70 44 81​

Ring til os eller send en e-mail direkte på: lkskovservice@mail.tele.dk.​