Besøg DSF
Skoventreprenør, skovservice og Entreprenør Århus & omegn

Juletræer

Få dit juletræ hos L.K. Skovservice

Hos L.K. Skovservice er vi eksperter i forarbejdning af træer. Vi tilbyder sprøjtning og gødning af juletræer i Skanderborg, Silkeborg og Horsens. Kun det bedste er godt nok til vores kunder. Derfor råder vi over 4 palleteringsmaskiner fra Compac, som er en populær og velkendt producent med flere års erfaring inden for branchen af maskiner til juletræsproduktion. Du er garanteret et stort udvalg af kvalitetstræer, så du kan få det helt rette juletræ med hjem. Vores service gælder både private kunder og erhvervskunder.

De bedste juletræer

Vi lægger vi stor vægt på at kredse om juletræerne, så vores kunder får markedets bedste juletræer. Derfor tilbyder vi tillægsydelser som netning og læsning af juletræer. Vores netning af juletræer foregår med 2 stk. netmaskiner. Dette giver en lettere og mere skånsom transport af juletræer, så du får juletræet hjem i ét stykke, og dermed undgår du, at juletræet mister sin klans. Vi er eksperter i beskæring og fældning af juletræer, som foregår med motorsav eller maskiner. Hos L.K. Skovservice leverer vi unikke juletræer til konkurrencedygtige priser.

Kontakt os i dag

Leder du efter det perfekte juletræ? Hos L.K. Skovservice kan du få et gratis og uforpligtende tilbud på juletræer. Hvis du ønsker yderligere information om vores juletræer og service, så tag endelig fat i os på 40 18 44 81 eller brug vores kontaktformular. Eller skriv til os på lkskovservice@mail.tele.dk, hvis du har brug for læsning af juletræer.
Få et gratis og uforpligtende tilbud på juletræer i Silkeborg og Herning. Ring til
 

Skovning af juletræer
 
Skovning af juletræer med motorsav eller maskiner.
 


Netning af juletræer

Netning med 2 stk. netmaskiner.


Juletræer

Udkørsel med kran og containerkasse.


Spidsning, netning og palletering af juletræer i samme arbejdsgang.
Netop
Vi råder over 4 Compac palleteringsmaskiner.
Compac


Læsning af juletræer

 
Læsning med kran.
 
Læsning af paller.
Navn:  *
Adresse: 
Postnr. og by: 
Telefonnummer: 
E-mail adresse:  *
Kommentar:  *
Få et gratis og uforpligtende tilbud nu!